Kim van Waveren en Vanessa Margés, ondernemers van Aging Expert, hebben hun bedrijfsvisie gecombineerd en zijn continu bezig ontwikkeling van een (online) bedrijfsplatform, Aging Expert. De scope van het platform Aging Expert is anti-veroudering en het onderling verbinden premium business partners, hun producten en diensten, binnen de Europees zakelijke en consumentenmarkt. Voor de ontwikkeling van de Europese markt wordt met zorg ingezet op de selectie van en samenwerking met premium bedrijven.

De mogelijkheden van DNA onderzoek op het gebied van huidveroudering fascinerende Kim & Vanessa en gaven de mogelijkheid om hun kennis en ervaring te bundelen, waardoor ze SkinDNA® naar Europa konden halen.

 

Na zowel het afronden van een HBO als een Universitaire opleiding, heeft Vanessa zich verder ontwikkeld door middels post-universitaire opleiding van de Bedrijfsorganisatorische achtergrond op het gebied van (Tandheelkundige) Klinieken.  Dit in combinatie met haar jarenlange ervaring binnen deze branche & diverse functies binnen HRM.

 

 

Kim van Waveren heeft altijd al een passie voor het esthetische en ondernemerschap  gehad. Tijdens haar studie aan de Hogeschool- en Universiteit van Leiden, is zij betrokken geweest bij  diverse projecten met als rol communicatie- en bedrijfsadviseur. Met projecten variërend van het opzetten van een online platform tot het openen van een nieuwe kliniek, de gemene deler in deze projecten zijn altijd gezondheid, bedrijfsstrategie- en groei geweest

 

Igor van Gemeert is de Netwerk en security adviseur van Aging Expert. Ten behoeve van een veilige online business development en het beveiligen van de netwerk en data omtrent persoons- en test. Vanwege zijn sterke technische achtergrond en zijn scherpe creatieve geest, staat hij bekend om het ontwikkelen van disruptieve tech-proposities en bedrijfsmodellen, zoals blockchain voor identiteits- en vermogensbeheer op basis van menselijk DNA.

 

De grondleggers van SkinDNA Benelux hebben hiermee, vanuit hun verschillende achtergrond in de medische & technologische branche, de krachten gebundeld. Aging Expert ondersteund bij de implementatie van SkinDNA ™ voor Premium White Label Partners en functioneert als een paraplu voor Premium White Label Partners, Laboratoria en SkinDNA™.